Nørre Broby Kirke byder velkommen til hjemmesiden

HAR DU BRUG FOR AT KONTAKTE VORES PRÆST SANNE HERMANNSEN HVORSLEV KAN DET SKE PÅ TLF. 62631027 ELLER PR. MAIL ... shh@km.dk Smiler Menighedsrådet

GRAVEREN KAN KONTAKTES PÅ TLF. 62632944

BESKED TIL MENIGHEDSRÅDET - KLIK HER

"Som brødre vi dele ..."

I øjeblikket deler vi kirke med Sønder Broby Sogn, eftersom Sønder Broby Kirke p.t. er lukket p.g.a. renovering. Det får ikke den store betydning for menigheden i Nørre Broby, men vil dog fra tid til anden kunne aflæses i gudstjenestelisten - ikke mindst i forbindelse med de kirkelige højtider. F.eks. ved de 2 juleaftensgudstjenester, som varetages af hver sin præst, ligesom gudstjenesten Nytårsdag holdes ved Anette Agersnap. Enkelte søndagsgudstjenester kl. 10.15 varetages ligeledes af Anette Agersnap, hvad der også kan være gældende ind i mellem i forbindelse med begravelser, bisættelser, bryllupper og konfirmation. Vi er glade for at kunne hjælpe og byder menighed, præst og personale fra vores naboer i Sønder Broby hjerteligt velkommen i håbet om fælles glæde over at benytte vores smukke kirke i Nørre Broby.

"SE SENESTE HUSSTANDSOMDELTE KATALOG HERUNDER"

VI ER GLADE FOR OPBAKNINGEN TIL VORES ARBEJDE OG INDSATS I MENIHGEDSRÅDET. VI GLÆDER OS TIL FORTSAT AT TAGE IMOD JER TIL NYE SPÆNDENDE AKTIVITETER OG ARRANGEMENTER

GÅ OGSÅ GERNE PÅ OPDAGELSE HER PÅ UNDERSIDERNE Hjerte SE F.EKS. OGSÅ GUDSTJENESTE-TIDER - KLIK HER FOR AT SE DATOER ... http://www.nbkirke.dk/280480568  Hjerte

SENEST HUSSTANDSOMDELTE KATALOG

Klik på forsiden her til højre for at forstørre

Hvis du mangler folderen kan du skrive til os eller afhente et eksemplar i våbenhuset - KLIK HER

Ultimo Sept. 2017

SENEST HUSSTANDSOMDELTE KATALOG

Klik på indersiderne her til venstre for at forstørre

Hvis du mangler folderen kan du skriv til os eller afhente et eksemplar i våbenhuset - KLIK HER

Ultimo Sept. 2017

Placer evt. musen på plakaterne og klik for at forstørre

GOD FORNØJELSE MED VORES HJEMMESIDE Hjerte HER KAN I LÆSE OM AKTIVITETER OG GUDSTJENESTER Hjerte HER KAN I LÆSE LIDT OM BYEN OG VORES KIRKES HISTORIE Hjerte GLÆD JER SAMMEN MED OS !!!